Welkom op de website van Mediagroep in Genesis

Op deze site vindt u informatie over het ontstaan van de aarde, het universum en het leven.

Iedereen leeft met vragen rondom zaken over het doel van ons bestaan. Waarom we hier zijn, en hoe wij en alles om ons heen tot stand is gekomen. Vanuit een christelijk perspectief willen we proberen antwoord te geven op allerlei vragen over het onderwerp schepping en evolutie.Over deze site
U herkent zich vast ook wel in de onderstaande vragen die zowel bij christenen en niet-christenen een rol spelen in gesprekken over schepping en evolutie:

 • Wat maakt het uit of de eerste hoofdstukken van Genesis wel of niet precies zo zijn gebeurd als het beschreven staat?
 • Het gaat uiteindelijk om het geloof in Jezus, en niet om een twistpunt hoe oud de aarde is?
 • En wat te denken van dinosauriŽrs of het licht van de sterren?
 • De website wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid met nieuwe artikelen en studiemateriaal.  U vindt op onze website artikelen die gratis te raadplegen zijn, en boeken, DVD's en brochures die te koop zijn. Verder organiseren we regelmatig tournees met buitenlandse sprekers en zijn onze terzake kundige medewerkers uit te nodigen voor een passende presentatie voor uw klas, jeugdgroep, catechesatiegroep e.d. 

    

  Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?
  Mediagroep In Genesis stuurt bij aankondigingen van nieuwe boeken, spreekbeurten etc een nieuwsbrief uit. Als u deze nieuwsbrief wilt ontvangen, klikt u hier.  Elke nieuwsbrief bevat een duidelijke mogelijkheid om de verzending te laten stoppen en uw emailadres te laten verwijderen. Wilt u zich afmelden of uw emailadres veranderen, klik dan hier.

  Wilt u het werk van Mediagroep In Genesis ondersteunen dan kunt u een gift (aftrekbaar van de belasting) overmaken naar bankrekening nummer: 1109.63.660. t.n.v. Mediagroep In Genesis, Middelstum.

     
  Google

  WWW scheppingofevolutie.nl
  15 argumenten
  Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  Koop deze dvd in onze webwinkel, voor 12,95
  Recensie over het boekje Botsen over het begin
   

  Mocht u interesse hebben in meer informatie, laat het ons dan weten, e-mail naar: