Nieuwe dubbel-DVD biedt geologische informatie voor christenen

Bijbels Geologiemodel & De leeftijd van de Aarde

Bijbels Geologiemodel

Bijbels Geologiemodel (dubbel-DVD)
  • Nieuwe dubbel-DVD over geologie door een bijbelse bril
  • Zeer toegankelijke wijze van presenteren
  • Ideaal voor vakantiegangers die naar bergachtig gebied gaan
  • Met handige meeneemkaart om onderweg mee te nemen

De geologie is een probleem voor veel christenen. Want heeft de bestudering van de gebergtes en canyons niet aangetoond dat de aarde is gevormd door een proces van miljoenen, miljarden jaren? De Australische geoloog dr. Tas Walker presenteert op bijgaande DVD een bijbels geologiemodel en geeft een pakkende presentatie over de ouderdom van de aarde. Walker begint hierbij met wat de Bijbel aanreikt aan geologische informatie. Hij weet de geologie daadwerkelijk tot leven te brengen.

Walker gaat uit van een schepping door God en een wereldwijde zondvloed in de tijd van Noach. Beide gebeurtenissen zullen gezien hun omvang veel sporen in en op de aarde achtergelaten. Walker leert de kijker in beide presentaties hoe die sporen te herkennen zijn, ook voor iemand zonder enige kennis van de geologie. Dat is tevens de grote waarde van deze dubbel-dvd.

Daarom is het ook een ideaal cadeau voor de vakantietijd. Immers, juist op vakantie komen wij als Nederlanders veel rotsformaties tegen bij wandelingen en excursies. Bij deze DVD zit een extra boekje met een ge?llustreerde beschrijving van het bijbels geologiemodel voor de classificatie van aardlagen. Ideaal om me te nemen onderweg, of in klassikaal verband te gebruiken. De bijlage bij de DVD hoort bij de presentatie van het bijbels geologiemodel en is beter te begrijpen na het bekijken hiervan.

De grote waarde van deze DVD is dat de kijker bij de hand wordt genomen en leert te denken volgens bijbelse lijnen. Het bijzondere van Walker is dat hij in staat is om ingewikkelde informatie op een zeer begrijpelijke en toegankelijke manier te brengen en leken en niet-gestudeerde mensen een basis begrip van de geologie bij te brengen. Bovendien slaagt hij erin om de kijker die kennis weer te laten gebruiken, overal waar (veelal op vakantie) rotsformaties bezocht worden.

Mediagroep In Genesis heeft de Nederlandse vertaling en uitgave van deze DVD verzorgd. De DVD is verkrijgbaar via de website www.scheppingofevolutie.nl en via alle (christelijke) boekwinkels. Prijs is ? 10,95 en de distributie wordt verzorgd door Johannes Multimedia in Amerongen.