Over ons

Over Mediagroep In Genesis

Mediagroep In Genesis (voorheen Werkgroep in Genesis) is een organisatie die gelooft dat God de Schepper alles om ons heen, de kosmos, de aarde en alles wat daarop leeft, heeft geschapen. Zij accepteert? de Bijbel als het ge?nspireerde Woord van God. en beschouwt Genesis als het betrouwbare historische verslag van het begin van alles.

Mediagroep In Genesis ziet het als zijn doel om mensen te informeren door spreekbeurten, het uitgeven van materiaal en het publiceren van materiaal via de website.

De uitgangspunten en geloofsverklaring hieronder liggen ten grondslag aan het werk van de Nederlandse Mediagroep In Genesis. De bestuursleden van de werkgroep hebben hiermee van harte ingestemd. Deze uitgangspunten en geloofsverklaring is een vertaling van het mission statement en statement of faith van Creation Ministries International en? Answers in Genesis. De Engelse versie vindt u hier.

Missie
Wat geloven wij

Deze site wordt regelmatig aangepast en uitgebreid met nieuwe informatie.

Mediagroep In Genesis is een organisatorisch onderdeel van Stichting CFT Nederland te Ridderkerk, KvK 41132722. CFT is niet BTW-plichtig en heeft dus geen-BTW nummer.

Financi?n

Mediagroep In Genesis is een organisatie die bestaat vanwege de vrijgevigheid van mensen die het doel ondersteunen. Wilt u het werk van Mediagroep In Genesis ondersteunen dan kunt u een gift (aftrekbaar van de belasting) overmaken naar bankrekeningnummer NL 02 BUNQ 229 140 39 66 t.n.v. CFT inz. Mediagroep In Genesis, Middelstum.